Car Outlet Point

Kom ons zeker een bezoekje brengen in onze showroom. Met de nodige animatie en een drankje, stellen wij graag ons concept en onze condities aan u voor.

Car Outlet Point heeft zich als doel gesteld om de occasie markt te professionaliseren en de klant optimaal ten dienst te staan en dit via 6 pijlers:

1. Alle auto’s bij Car Outlet Point zijn jonge wagens van de eerste eigenaar. Uit ervaring blijkt dat onze occasiewagens veel betrouwbaarder zijn dan wagens die reeds meerdere eigenaars hebben gehad.

2. Car Outlet Point garandeert ook de exacte kilometerstand van de occasiewagens via een attest. Eerlijkheid is één van onze topwaardes.

3. Elke wagen in ons aanbod wordt zonder uitzondering gecontroleerd door ons technisch team op 220 punten. Onze techniekers worden constant bijgeschoold op vlak van de laatste ontwikkelingen op technisch vlak waaronder de motor, de carrosserie, alle elektronische onderdelen, de uitrusting, … . Indien de wagen niet goedgekeurd is door ons technisch team, worden alle opmerkingen 100% rechtgezet vóór hij in onze showroom komt te staan. Indien dit niet 100% mogelijk is, wordt hij gewoonweg niet verkocht. Kwaliteit, daar staan we voor.

4. Car Outlet Point biedt 12+1 maand garantie op stukken en onderdelen van de occasiewagens. Dankzij de grondige controles hebben wij er immers vertrouwen in dat de occasiewagens helemaal in orde zijn.

5. Tevens biedt het 12+1 maand assistentie (pechverhelping) in heel Europa op de occasiewagens, zodat de klant overal zo goed mogelijk geholpen is en zo weinig mogelijk last ondervindt indien er dan toch nog iets moest verkeerd lopen.

6. Indien de aangekochte wagen u toch niet bevalt kunt u de wagen binnen de 30 dagen of 1.000 km inruilen en een nieuwe kiezen uit ons ruim aanbod. Dit sluit aan bij onze leuze "Mobiliteit op maat van de klant.". Dit is duidelijk de kers op de taart.

Garantie:

Bij Car Outlet point heeft elke wagen minimum 13 maanden garantie en 13 maanden assistentie. Bij Car Outlet Point is de garantie een totale garantie. Zowel de wisselstukken als het uurloon zijn inbegrepen.

Car Outlet Point PREMIUM: Car Outlet Point SELECT:
• Wagens tot 2 jaar
• 24+1 maanden garantie
• 24+1 maanden assistentie binnen Europa
• Touring Mobile Check, controle op 250 punten
• Omruilgarantie binnen 30 dagen of 1000km
• Wagens vanaf 2 jaar
• 12+1 maanden garantie
• 12+1 maanden assistentie binnen Europa
• Touring Mobile Check, controle op 250 punten
• Omruilgarantie binnen 30 dagen of 1000km

Indien U tijdens de garantieperiode een probleem ontdekt dat volgens U een garantieprobleem is, kunt U hiervoor terecht op het onderstaande nummer:

012 / 39 08 50

Hou steeds de volgende gegevens bij de hand:

- Gegevens van Uw garantiecertificaat;
- Kilometerstand

Onze garantiespecialist zal dan samen met u naar een oplossing zoeken.

 

Zoek uw wagen:
SomeSpace2
bottomRow